Frequently asked questions

1. Hoe gaan jullie te werk bij een project?

Wij gaan resoluut voor een uniek en high-end resultaat. Daarom begint alles sowieso met een inspiratiefase. Dit kan op afspraak bij ons in het atelier waar we vrijwel alle materialen en mogelijkheden kunnen demonstreren. Het is ook mogelijk om tot bij u ter plaatse te komen met een selectie stalen en kleuren.

We merken wel dat de meeste klanten opteren om eerst eens naar ons atelier te komen om de creatieve mogelijkheden te ontdekken. Later gaan we dan in hun eigen interieur een kijkje nemen.

Na de inspiratiefase worden de creatieve knopen doorgehakt en volgt een gedetailleerde offerte. Na akkoord kunnen we alles plannen voor de realisatie van uw project.

2. Welke technieken bieden jullie aan?

Op de website vind je in ieder geval een overzicht van de voornaamste technieken. Wij evolueren echter mee op creatief vlak, waardoor er soms ook nieuwigheden bij komen. We experimenteren ook volop in ons atelier, zo zijn we de laatste tijd bijvoorbeeld bezig met zaken als vloeibare koude metalen en acid stains.

3. Hoeveel kosten mijn schilder- en decoratiewerken?

Aangezien we steeds op maat werken en ook met heel uiteenlopende technieken, kunnen we hier niet zomaar richtprijzen op gaan plakken. Verder kiezen we doorgaans ook niet voor standaardkleuren maar gaan klanten voor kleurschakeringen die eveneens custom zijn voor een unieke kleur die anderen niet hebben. Het hangt dus allemaal af van wat je precies wenst en wat de mogelijkheden binnen je interieur zijn. Contacteer ons vrijblijvend voor jouw project.

4. Ik ben architect / interieurarchitect / interieurvormgever of een andere professional. Zijn er samenwerkingsmogelijkheden met jullie?

Zeker! Door de jaren heen hebben wij al een aantal productieve partnerships opgezet met professionals. Laat gerust iets weten en we bekijken graag hoe we tot een samenwerking kunnen komen binnen uw projecten.