Over ons

Wie is Artisan interior?

Ik ben Mike en ben geboren en getogen in Antwerpen. Al van kindsbeen af heb ik een grote passie voor sierkunsten. Je kan zeggen dat verf de rode draad in mijn leven is.

Ik volgde op heel jonge leeftijd al een stage fijnschilder bij een klein familiebedrijf en leerde zo de knepen van het vak. Ik groeide door tot een volleerde fijnschilder en met mijn creatieve vaardigheden (die me deden openbloeien dankzij mijn vele mentors in het vak o.m. Axel Vervoordt en Eddy Dankers ) leerde ik gaandeweg mijn eigen stijl om verder mijn stempel mee te drukken in de interieursector.

Neem vrijblijvend contact op
Mike Maerevoet van Artisan Interior

Gedreven door passie, talent, ambitie, durf en kunstig inzicht en creatieve inspiraties ben ik graag uw gids in stijladvies en esthetiek.

Ik ga geen uitdaging uit de weg en zoek samen met u de ideale match en sfeer voor een ultieme belevenis van elk onderdeel van uw interieur.

Van idee tot realisatie en door mijn eigen producten, texturen en kleuren samen te brengen met eigen innoverende applicaties zijn we steevast samen onderweg naar een next level concept en een intens dare to feel en uniek effect voor elk project te realiseren.

Met fraaie sierdecoratieve schilder- en stuctechnieken voor vloeren, wanden, kasten, meubels, trappen, badkamers, keukens, terrassen, poolhouses tot zwembaden. Niets staat me in de weg. Kortweg wij werken op alle ondergronden en door onze jarenlange ervaringen sta ik gratis in voor technisch advies. Zodoende we ook steeds high-end kwaliteit garanderen met oog voor perfectie.

We werken met traditionele ambacht en authentieke materialen steeds met respect voor de charme en puurheid van artisanale producten maar ook met de meest nieuwe technieken. Doch ook met onze eigen brouwsels en chemische processen zijn we steeds all inn.

Dare to be unique

Onze waarden

Respect voor het ambacht

Wij werken met respect voor de echte ambachtelijke schildertechnieken, zowel voor oudere schilderwerken en restauratieprojecten als voor hedendaagse realisaties.

Charme en puurheid

Vanuit een idee op maat volgt altijd een harmonieus resultaat. Samen zoeken we naar het
ultieme. Charme en puurhed zijn het vertrekpunt.

High-end en consistent

De kwaliteit is altijd high-end en de afwerkingsgraad is steeds consistent. Dat beschouwen we als de standaard binnen onze vakkennis.

Creatief en exclusief

Er kan ook steeds een exclusief ontwerp aangemaakt worden. Met onze innovatieve en karakteristieke stijl creëren we originele en out of the box minded designs.

Team Artisan Interior

team-artisan-interior
Gedetailleerd werk Artisan Interior

Haarfijne afwerking, tot in de kleinste details

Wij staan garant voor een perfecte afwerking met aandacht voor retouches waar nodig aan het eind van een project.

Want het zijn de kleinste details die het verschil maken tussen een goed en een topresultaat! Wij gaan voor niets minder.

Bekijk onze realisaties

Wij zijn lid van BNI en STERCK

Wijn zijn fier lid van BNI, wat staat voor Business Network International, is een wereldwijde netwerkorganisatie.

De belangrijkste activiteit van BNI zijn de wekelijkse netwerkbijeenkomsten, waar leden samenkomen om elkaar beter te leren kennen, vertrouwen op te bouwen en zakelijke aanbevelingen te delen.

STERCK. is een netwerkorganisatie die ondernemers en vrije beroepers samenbrengt.

Het STERCK Netwerk en het STERCK magazine zijn twee manieren waarop we ons bedrijf af en toe in de kijker kunnen zetten.

Sterck logo

Wij zijn trotse geautoriseerde applicators van volgende merken:

Stuur een bericht

Vul onderstaande formulier in,
we contacteren je binnen de 48u

  Onze gegevens:

  • Lilsedijk 29C 2340 Beerse (Atelier)
  • Graatakker 84, 2300 Turnhout (Maatschappelijke zetel)

  BTW:

  BE0777.722.838

  Route naar ons atelier: